Hej och varmt välkomna till vårt första blogginlägg här på DVOM-Slag.

trendiga kjolar

När det är dags för en ny säsong så blir alla vi som älskar mode och shopping som barn på julafton! Vad har vi att se fram emot vad gäller trender och vilka är säsongens must haves? Det är som att ge sig in i en läcker godispåse där man själv kan välja ut godbitarna som passar en själv allra bäst och det är såklart lika spännande varje år! Vilka kläder och skor är det som gäller just nu?

Förutom att vi får ta del av massor av nyheter inom mode så är det också alltid lika härligt när nyheterna inom hudvård/skönhetsvård dyker upp! Det är så härligt att dels läsa recensioner om de nya produkterna och delstesta på dem själv. En sak är säker och det är att man alltid hittar en ny favorit bland de nya produkterna!

Varje år kan man räkna med att man kommer ha fått en ny favorit vad gäller det mesta och det är så himla roligt att fylla både badrummet och garderoben med nyheter!

Lika spännande med inredning!

Nu är det ju inte bara inom kläder och skor som vi hittar spännande trender, utan det är även någonting som vi ser mycket inom inredning. Är det så att man fastnar extra mycket för en trend så kan man skatta sig lycklig, för då kommer man kunna se fram emot både kläder, skor, inredningsdetaljer, mobilskal och en massa annat som följer den trenden.

Det som är då roligt med trender är att man kan välja ut några få saker som man tycker att man vill ha inom just en trend och sedan kan man göra detsamma med andra trender. Det är ju aldrig det endast kommer en trend per säsong, utan det är mycket som kommer in i våra liv så att vi kan välja ut godbitarna! Shoppa loss på inreda.com!